Home » Studenti » Resurse » Aula Magna


Aula Magna oferă posibilitatea găzduirii unor manifestări științifice, culturale și sociale, de tipul conferințelor și videoconferințelor, prezentărilor multimedia, simpozioanelor, reuniunilor naționale și internaționale, lansărilor de carte etc.

    Cu o capacitate de peste 400 de locuri, Aula Magna a centrului din Pitești este plasată pe două nivele și dispune de dotări de excepție: sonorizare Bose USA, climatizare full-time, sistem retro și videoproiecție integrat, sistem de traducere simultană. Aula filialei din RM. Vâlcea are 250 de locuri, dispune de o acustică deosebită și de aparatură de ultimă generație.

    Universitatea Constantin Brâncoveanu - filiala Brăila are, la rândul ei, o Aula Magna modernă, cu 200 de locuri, complet echipată pentru găzduirea unor manifestări de amploare. Datorită calităților constructive și funcționale, Aula Magna a devenit - în toate cele trei orașe - un spațiu solicitat de companii și instituții publice pentru numeroase evenimente științifice, culturale și civice.