Home » Cariere » Alumni

Mircea Florin,
Director General Regia Autonomă “Administrația Zonei Libere Brăila”
Sincere mulțumiri și aprecieri adresez dascălilor mei de la Universitatea “Constantin Brâncoveanu”, care au reușit și reușesc să identifice calitățile și capacitățile studenților. 
Printr-un sistem de lucru bine pus la punct au îndrumat studentul/absolventul spre cunoaștere și spre cercetare. O idee pe care am reținut-o și pe care o aplic în continuare este: ”Nu trebuie să știu totul, dar trebuie să știu unde să caut”.


Nicolae Mădălin Mihai,
Director Piraeus Bank, Rm. Vâlcea
Mulțumesc Universității “Constantin Brâncoveanu” pentru că mi-a deschis drumul către o carieră de succes. Aici am învățat că o pregătire continuă înseamnă reușită și satisfacție.
Succes Universității  “Constantin Brâncoveanu”!


Mădălina Al-Shareef,
Manager Operațiuni Vânzare - Land Rover, Iraq
Am apreciat în mod deosebit cursurile de management, marketing și cele despre activitatea bancară  deoarece cunoștințele dobândite atunci le folosesc permanent. În perioada studenției am  simțit că am beneficiat de un sistem educațional profesional care a meritat investiția financiară.ALINA ANDREI, 
director Arabesque
După admiterea la UCB  am descoperit cu bucurie și emoție calitatea profesională, cât și umană a domnilor profesori, care și-au exercitat profesia cu suficientă pasiune cât să o transmită și studenților. Pentru că mi-am dorit mai mult decât să obțin o diplomă de studii superioare, am învățat cu plăcere, am participat la concursurile organizate, chiar dacă asta a presupus un efort din partea mea și m-am bucurat pe deplin de fiecare moment de recunoaștere a meritelor. 
Mediul oferit de facultatea pe care am urmat-o a fost unul propice dezvoltării: m-a provocat în mod continuu, m-a determinat să ies din zona de confort, m-a motivat să mă concentrez să merg înainte, oferindu-mi o atmosferă, de afirmare și m-a făcut să-mi doresc o schimbare.
Azi, privesc în urmă cu nostalgie după anii studenției. Nu cred că aș schimba ceva. A fost așa cum cred că e frumos să fie pentru fiecare student: emoții la examene, multe planuri, multe vise, multă speranță pentru un viitor strălucit. MIHAI ZAHIU
Project Coordinator, Fabrication Laboratory, Universitatea Erhversakademiet Lillebaelt din Danemarca
Trebuie să recunosc că am ajuns la UCB din cauza mamei mele. Da, am spus bine din cauza, căci mama își dorea să facă din mine un manager, eu unul aveam gânduri de psiholog. Așa că am zis că o păcălesc și am intrat la “Facultatea de Management în Comunicare, Relații Publice și Jurnalism” din cadrul UCB din Pitești. Mama a înțeles manager, eu mi-am dorit jurnalist. Nici ea, nici eu nu prevedeam o multitudine de schimbări ce urmau să mă transpună pe mine, într-un alt peisaj. După 10 ani petrecuți în UCB, ca student și, mai apoi, ca graphic designer la Campus Communication, în prezent sunt coordinator project “Fabrication Laboratory”, în cadrul Universității Erhversakademiet Lillebaelt din Danemarca.
Poziția pe care o dețin acum se datorează și experienței mele, dobândite, în mare parte, la UCB, în sala de curs sau la seminar, la evenimentele organizate sau la concursuri, sau de ce nu, la micile discuții pe coridoare. 
Orice început are un loc și al meu a fost UCB. 


DANA PÂRVAN,
Specialist CQ, Hewlett-Packard România
Îmi amintesc cu mare plăcere de perioada studenției și de Universitatea Constantin Brâncoveanu: emoțiile dinaintea examenelor, glumele colegilor, curiozitatea de a descoperi lucruri noi și activitățile în care m-am implicat. UCB este un mediu dinamic, în care nu ai cum să te plictisești. Ai șansa să participi la cercuri știintifice studențești, să interacționezi cu studenți internaționali și să beneficiezi de toate facilitățile universității biblioteca, tehnici moderne de învățare - predare și campusul, care cuprinde toate lucrurile de care are nevoie un student. Cadrele didactice au o pregătire temeinică, sunt orientate către student și se implică foarte mult în activitățile pe care le întreprind.


IONUȚ ȘICĂ 
Manager Relații Clienți Corporate, ING Bank NV Amsterdam
Universitatea “Constantin Brâncoveanu” a fost primul sprijin în parcursul profesional, ajutându-mă să ies din anonimat, să mă remarc din mulțime, instituția încurajând performanțele și făcându-le vizibile. A fost instituția în cadrul căreia, prin cunoștințele dobândite și interacțiunea cu oamenii din mediul universității, mi-a deschis foarte multe oportunități. Desigur, dintr-o astfel de interacțiune sunt persoane care îți marchează viața profesională, adevărați mentori. Cu mândrie și recunoștință mă pot declara un „produs” al Universității “Constantin Brâncoveanu” din Pitești. Am speranța că această instituție de învățământ va rămâne o „fabrică” de oameni de calitate care să se implice, ulterior, în dezvoltarea regiunii.


RALUCA LAZEA,
Manager de proiect, Antreprenor, SC MRS ROCONSULT 2006 SRL 
În calitate de absolventă a Universității “Constantin Brâncoveanu” doresc să le dau un sfat tinerilor care vor să-și construiască o carieră de succes: faceți practică, dobândiți experiență, creați-vă întrebări și dileme profesionale la care, cu siguranță, găsiți răspunsuri prin absolvirea cursurilor potrivite din cadrul UCB.

COSTINEL STRATNIC,
Membru al Directoratului - CSO la Omniasig Viena Insurance Group
Am studiat la Universitatea “Constantin Brâncoveanu”, specializarea Relații Economice Internaționale între anii 1993-1997. 
Cariera mea a început ca Director Marketing la Netwire Pitesti (în anul 1997, când încă eram student), începând cu 1998 am intrat în domeniul asigurărilor, unde am avut mai multe poziții printre care Inspector, Director de sucursală, Director Regional, Director Vânzări și de cca 2 ani Membru al Directoratului - CSO la Omniasig Viena Insurance Group.
Studenția a fost o perioadă frumoasă, în care totul era un pionierat, și parcă nu exista decât o singură cale: să reușești! Cred că am fost o generație norocoasă că am apucat să trăim o perioadă de business în boom economic, în care numai dacă nu voiai nu reușeai.
Îmi este dor de colegii din UCB și sper să am ocazia să îi revăd cât mai curând.


CRISTIAN MIHAI, Managing Partner,
Kingston Management

„Doresc să le mulțumesc dascălilor mei de la Universitatea Constantin Brâncoveanu, care au punctat permanent importanța studiului, învățarea de calitate și care mi-au transmis un mesaj important: educația nu reprezintă ce ai putut să memorezi și nici măcar cât de multe știi. Ea îți permite să diferențiezi cunoașterea de necunoaștere". 
CAMELIA BĂDULESCU, director, săptămânalul Ancheta, Pitești
„Anii de studenție la Universitatea Constantin Brâncoveanu s-au dovedit a fi atât pentru mine, cât și pentru ceilalți colegi ai mei, plini de împliniri. Fiind studentă la Brâncoveanu, am avut șansa de a învăța așa cum se cuvine, îmbinând teoria cu practica". 

   
   

CAMELIA GUȘATU, director executiv, Direcția de Cultură, Învățământ, Sport și Tineret, Primăria Brăila
„Sunt 19 ani de când Universitatea "Constantin Brâncoveanu" reprezintă pentru Brăila și brăileni o instituție de referință pentru învățământul universitar. Personal am constatat, pe parcursul celor cinci ani de studenție și a celor aproape doi ani de masterat, că rezultatele obținute de universitate de-a lungul timpului se datorează studenților, cadrelor didactice, condițiilor remarcabile de studiu și în mod special unei persoane care a știut să-i determine pe toți să studieze și să lucreze cu plăcere, dl rector, prof. univ. dr. Alexandru Puiu".

BOGDAN ȚINTEANU, fondator și manager Strategie, emailwing.ro
„Universitatea Constantin Brancoveanu a reprezentat cu siguranță un punct de răscruce foarte important în viața mea. Spiritul întreprinzător era foarte promovat în băncile facultății, fapt ce m-a condus încă din anul II să îmi înființez propria agenție de publicitate, urmând ca, din anul IV, tot prin intermediul facultății, să fiu cooptat să conduc departamentul de marketing al unei cunoscute francize de restaurante. Încă din primul an m-am simțit atras de domeniul marketingului participând la fiecare sesiune de comunicări științifice cu lucrări pe diferite teme. În prezent, dețin prima platformă de e-mail marketing - self service din România și întotdeauna voi fi mândru că am absolvit Universitatea Constantin Brancoveanu".