Home » Cariere » AlumniCristian Mihai, director regional Volksbank România S.A.
„Doresc să le mulțumesc dascălilor mei de la Universitatea Constantin Brâncoveanu, care au punctat permanent importanța studiului, învățarea de calitate și care mi-au transmis un mesaj important: educația nu reprezintă ce ai putut să memorezi și nici măcar cât de multe știi. Ea îți permite să diferențiezi cunoașterea de necunoaștere".
Camelia Bădulescu Stănescu, director, săptămânalul Ancheta, Pitești
„Anii de studenție la Universitatea Constantin Brâncoveanu s-au dovedit a fi atât pentru mine, cât și pentru ceilalți colegi ai mei, plini de împliniri. Fiind studentă la Brâncoveanu, am avut șansa de a învăța așa cum se cuvine, îmbinând teoria cu practica".


Diana-Cristina Miklos, Manager Departament Planificare Vânzări Retail, Raiffeisen Bank, Administrația centrală
„Înainte de a deveni studentă a Universității Constantin Brâncoveanu, eram o persoană introvertită, ce evita participarea la sesiuni de comunicare sau alt gen de prezentări în public. Participarea la sesiunile de comunicări științifice studențești, implicarea în organizarea evenimentelor găzduite de universitate, prezentarea Balului Bobocilor m-au ajutat în depășirea acestor temeri. Astăzi sunt capabilă să țin training-uri de vânzări și conferințe. Multumesc, UCB, pentru încredere!".
Corina Nițulescu, specialist Relații Publice, Serviciul Relații Universități, Dacia Groupe Renault
„Anii studenției au fost cei mai frumoși ani din viața mea și pot spune cu mândrie că sunt unul dintre absolvenții - ambasadori ai Universității Constantin Brâncoveanu! Doresc să le mulțumesc tuturor foștilor mei profesori, de la care am avut foarte multe de învățat, și conducerii Universității, pentru că a creat un asemenea corp de profesioniști, un ambient deosebit pentru a veni cu plăcere la facultate".

  Andreea Dumbrăvescu, director editorial Curierul zilei, Pitești
„Au fost multe momente plăcute în facultate și cred că am făcut o alegere bună când am urmat Universitatea Constantin Brâncoveanu, făcând, fără să știu atunci, primul pas în cariera mea de jurnalist!" 

Cosmin Constantinescu, viceprimar, Municipiul Râmnicu Vâlcea
Pentru că sunt absolvent al acestei instituții de învățământ superior, primul lucru pe care vreau să-l subliniez și îl apreciez este că la Universitatea Constantin Brâncoveanu seriozitatea și calitatea învățământului sunt prioritare. Apreciez eforturile făcute de-a lungul anilor de a realiza la Râmnicu Vâlcea o instituție de învățământ superior viabilă. Universitatea Constantin Brâncoveanu este pentru orașul nostru un puternic centru de educație și cercetare, capabil să răspundă cerințelor formării noilor generații. Aș dori să mulțumesc profeso­rilor pentru efortul depus de-a lungul anilor, pentru că lor le datorăm în mare măsură cunoștințele pe care le avem acum și doresc succes studenților care vor parcurge un nou an universitar!"
 Camelia Gușatu, director executiv, Direcția de Cultură, Învățământ, Sport și Tineret, Primăria Brăila
„Sunt 19 ani de când Universitatea "Constantin Brâncoveanu" reprezintă pentru Brăila și brăileni o instituție de referință pentru învățământul universitar. Personal am constatat, pe parcursul celor cinci ani de studenție și a celor aproape doi ani de masterat, că rezultatele obținute de universitate de-a lungul timpului se datorează studenților, cadrelor didactice, condițiilor remarcabile de studiu și în mod special unei persoane care a știut să-i determine pe toți să studieze și să lucreze cu plăcere, dl rector, prof. univ. dr. Alexandru Puiu".
Bogdan Ținteanu, fondator și manager Strategie, emailwing.ro
„Universitatea Constantin Brancoveanu a reprezentat cu siguranță un punct de răscruce foarte important în viața mea. Spiritul întreprinzător era foarte promovat în băncile facultății, fapt ce m-a condus încă din anul II să îmi înființez propria agenție de publicitate, urmând ca, din anul IV, tot prin intermediul facultății, să fiu cooptat să conduc departamentul de marketing al unei cunoscute francize de restaurante. Încă din primul an m-am simțit atras de domeniul marketingului participând la fiecare sesiune de comunicări științifice cu lucrări pe diferite teme. În prezent, dețin prima platformă de e-mail marketing - self service din România și întotdeauna voi fi mândru că am absolvit Universitatea Constantin Brancoveanu".


Mircea Ciucașu, realizator Antena 1 Galați -Brăila, Radio Dens FM Brăila
„După 1990, metaforic vorbind, a fost edificată o biserică, Facultatea de Inginerie, apoi a luat ființă o catedrală, Universitatea Constantin Brâncoveanu. Mulți studenți au trecut pe aici, au luat <> și au ieșit economiști, manageri. Ei pot transforma spiritul în materie. Ei pot să aducă Brăilei prosperitatea de odinioară. Între timp, torța cunoașterii purtată de profesorii brâncoveni va continua să ardă, atrăgând și călăuzind pașii multor <>".