Home » Stiri » Erasmus Teaching – a real professional experience!

Erasmus Teaching – a real professional experience!

 Lector univ. dr. Camelia Chirilă

 

In perioada 11 – 17 mai 2015, lector univ.dr. Camelia Chirilă a participat la Săptămâna Internațională desfășurată la University of Primorska din Koper, Slovenia, alături de alte 32 de persoane, cadre didactice și personal administrativ, venite de la universități din toată Europa: Italia, Cehia, România, Ungaria, Franța, Germania, Lituania, Turcia, Spania etc. Evenimentul internațional a avut un impact pozitiv în rândul universităților participante și a permis inițierea unor discuții și parteneriate între profesori pentru a realiza echipe internaționale de cercetare.

Reprezentanta Universității „Constantin Brâncoveanu” din Pitești a participat cu succes la toate activitățile propuse de universitatea parteneră: curs intensiv de limba slovenă, sesiuni de prezentare a universităților participante, seminar privind asigurarea calității în învățământul superior european, dezbatere referitoare la oportunitățile de cooperare europeană și internațională pentru profesorii țărilor prezente.

De asemenea, lector univ. dr. Camelia Chirilă a susținut două cursuri în limba engleză, axate pe probleme de comunicare în afaceri. Temele abordate – „Business Communication” și „Business Etiquette” – au stârnit o comunicare interactivă cu studenții sloveni prezenți în sala de curs și s-au bucurat de aprecierea profesorilor de limbi străine și de comunicare.

Participarea la acest eveniment internațional demonstrează faptul că Universitatea „Constantin Brâncoveanu” din Pitești este competitivă atât pe plan național, cât și internațional, iar studenții și profesorii noștri sunt permanent încurajați, sprijiniți și promovați pentru a-și folosi la maximum potențialul academic de care dispun.