Home » Stiri » Workshopul “Finantari nerambursabile în turism” organizat de UCB Ramnicu Valcea

Joi, 23 noiembrie, Centrul de Turism și Dezvoltare Durabilă din cadrul Universității Constantin Brâncoveanu, în parteneriat cu Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Vâlcea și Adelteamconsulting, companie  specializată în consultanță finanțări au organizat workshopul “Finantari nerambursabile în turism”.
In cadrul acestui subiect au fost discutate mai multe puncte legate de necesitatea accesării fondurilor europene în mediul de afaceri din turismul vâlcean (conf.univ.dr.Carmen Iordache), fondurile europene care au programe dedicate turismului, dar și programe conexe cu turismul (Mirela Alina Paunoiu, director Oficiul Județean  pentru Finanțarea Investițiilor Rurale VÂLCEA), pașii care trebuie realizați pentru a accesa cu succes fondurile europene precum și aspectele fiscale ce trebuie cunoscute atunci când accesezi finanțări nerambursabile (Alexandru Bengin, director Adelteamconsulting, Rm. Valcea), proiecte de succes, cu fonduri europene, în turismul vâlcean (Monica Gheorghiu, director Centrul National de Informare si Promovare Turistica Valcea  și Mihaela Lidia Sofica, administrator SC. THEBA SRL).
La eveniment au participat oameni din mediul de afaceri și numai, din zonele Horezu, Costești, Ocnele Mari, Câineni și Rm. Vâlcea, reprezentați ai Centrului Europe Direct, cadre didactice de la Colegiul Economic, elevi și studenti, interesați de  dezvoltarea unui business în turism dar să și cunoască cât mai multe informații despre programele de finanțare nerambursabile în turism.