Home » Stiri » ESTE DOAR UN NOU ÎNCEPUT!

Absolvenții ne-au ivitat, ca în fiecare an, să le fim alături în unul dintre cele mai  emoționante momente din viața de student: absolvirea. Cursul festiv s-a desfășurat în Aula UCB chiar în ziua de 21 mai, sărbătorind prin aceasta, o dată în plus, patronii spirituali ai universității noastre, Sfinții Împărați Constantin și Elena.
Din multitudinea de luări de cuvânt am extras cuvinte care ne-au emoționat pe noi profesorii dar și pe colegii și părinții prezenți cu acest prilej:
„Au fost trei ani de emoții și vom pleca cu multe amintiri din studenție...și bune și mai pțin bune...dar toate fac parte din viața de student...ani în care ne-am descoperit, ne-am cizelat, ne-am maturizat” (Alexandra Busuioc - Jurnalism).
„Și acum îmi amintesc ce greu mi-a fost să descopăr „tainele” descifrării orarului...cu săptămâna pară și impară...Păstrez speranța că ne vom revedea peste 10 ani!” (Carmen Bogdan - Management).
„Am parcurs trei ani frumoși pe care îi încheiem cu bucuria formării profesionale la o univeristate bună, pe care ne mândrim că am absolvit-o!” (Diana Baltag – Contabilitate și Informatică de Gestiune).
Studenții au avut bucuria de a le fi alături în această zi importantă și domnul Rector Fondator, prof. univ. dr. Alexandru Puiu, care i-a felicitat și le-a reamintit că „acesta este doar o treaptă, urmează masteratul, apoi doctoratul...Vă rog să considerați că aceasta e o a doua casă a dvs. Să acționăm ca o familie! Familia brâncovenească!”
Prezent alături de noi a fost și Președintele Senatului, prof. univ. dr. Ion Scurtu care le-a mărturisit că: „e o plăcere să vă văd astăzi bucuroși, plini de speranțe pentru viitor. V-am iubit, vă iubim, sunteți absolvenți noștrii și poate viitorii noștrii masteranzi.”
Doamnele decan ale celor două facultăți de la Brăila au felicitat de asemenea absolvenții pentru cei trei ani de studenție și invitându-i cu drag alaturi de noi de la 1 octombrie”.
Cu toții i-am felicitat, ne-am bucurat alături de ei și am subscris la recomandările, din experiența de fostă absolventă a celei de-a doua promoții a UCB, directorului executiv CCECAR Brăila – Carmen Tamași Klaus – „perseverența, seriozitatea și responsabilitatea stau la baza unei cariere de succes”.
Vă dorim mult succes la licență dragii noștri absolvenți!