Home » Stiri » UNIVERSITATEA CONSTANTIN BRÂNCOVEANU A GĂZDUIT FORUMUL EDUCAȚIONAL MAGISTER

În data de 28 mai a.c., Universitatea Constantin Brâncoveanu a găzduit la Rm. Vâlcea prima ediție a Forumului Educațional Magister, organizat în urma parteneriatului cu Inspectoratul Județean Vâlcea, Casa Corpului Didactic și Editura Niculescu
Întâlnirea profesilor de limba și literatura română și de matematică din învățământul preuniversitar, prilejuită de această ocazie, a avut loc în Amfitreatul Universității Constantin Brâncoveanu. 
Informarea cadrelor didactice cu privire la manualele școlare auxiliare din cadrul Editurii Niculescu, a oferit prilejul clarificării și dezbaterii unor aspecte definitorii referitoare la materialele editate pentru clasa pregătitoare și la noile serii de manuale avute în vedere pentru învățământul preuniversitar. E-learning, whiteboardurile (tabla inteligentă), platformele digitale, utilizarea eficientă a internetului în procesul de predare și învățare au fost câteva dintre subiectele de interes comun, însoțite de discuții cu privire la noul suport digital prevăzut pentru manualele școlare. Sesiunea de dezbateri a fost urmată de o prezentare de carte, din domenii diverse, publicată de Editura Niculescu în holul Facultății de Management Marketing în Afaceri Economice din cadrul Universității Constatin Brâncoveanu. 
Cei prezenți au avut ocazia de a fi informați cu privire la oferta universitară educațională a Universității Constantin Brâncoveanu, incluzând atât studiile de licență, cât și cele de masterat, baza materială, activitatea de cercetare a cadrelor didactice și a studenților brâncoveni, activitatea publicistică din cadrul Editurii „Independența Economică” și nu în ultimul rând, oportunitatea studenților brâncoveni de a accesa programul Erasmus de burse, oportunități de studiu și internshipuri în spațiul comunității europene și SUA, prezentarea fiind susținută de către Directorul Departamentului de Relații Internaționale și Relații Publice - Tudorel Popescu.