Home » Stiri » BNR deschide din nou porțile pentru studenții economiști la Pitești. O nouă etapă a proiectului educațional lansat de BNR

Banca Națională a României derulează vineri, 1 noiembrie 2013, ora 11:00, la Centrul de Afaceri al Universității „Constantin Brâncoveanu” din Pitești, sala conferință A, o nouă etapă a proiectului educațional „BNR – Zilele porților deschise pentru studenții economiști”, proiect ce își propune să consolideze dialogul dintre banca centrală și mediul universitar în vederea eficientizării canalului de comunicare al BNR cu publicul larg.  
 
În cadrul evenimentului domnul prof.univ.dr. Marin Dinu, membru al Consiliului de Administrație al BNR va susține prelegerea publică cu tema „Lumea este altfel? Despre violențele pieței”, urmată de o sesiune interactivă de întrebări și răspunsuri. 
Proiectul ”BNR – Zilele porților deschise pentru studenții economiști”, parte a activității de comunicare externă a BNR se adresează studenților, masteranzilor și cursanților școlilor doctorale și are ca obiectiv general îmbunătățirea nivelului de cunoaștere și înțelegere, în mediul universitar, a activității băncii centrale, a rolului, funcțiilor și implicațiilor deciziilor acesteia în economia românească. În suita proiectelor educaționale, ”BNR – Zilele porților deschise pentru studenții economiști” s-a dezvoltat de la 4 universități partenere și 120 de participanți în anul 2009 la un parteneriat cu 22 de universități și peste 1100 de studenți, masteranzi și doctoranzi care au beneficiat de prezentările lectorilor BNR.