Home » Stiri » Oportunitati de angajare pentru studentii Universitatii Constantin Brancoveanu din Pitesti

Centrul de Consiliere și Informare în Carieră, din cadrul Universității Constantin Brâncoveanu din Pitești a avut plăcerea de a inivita un reprezentant al companiei RCS-RDS, unul dintre operatorii cei mai importanți de pe piața serviciilor integrate de comunicații din România, pentru a le prezenta studenților oportunitățile de angajare în cadrul companiei.
 Întâlnirea lui Sorin Catrinoiu, Sales Supervisor în cadrul firmei RCS-RDS cu studenții Universității Constantin Brâncoveanu din Pitești a avut loc în zilele de 19 și 22 noiembrie 2013. Joburile diponibile în cadrul companiei, prezentate celor din sală sunt:  agent de vânzări pe teren și promoter. Descrierea posturilor, dar și a cerințelor a fost expusă, în mod detaliat, de către Sorin Catrinoiu, care a subliniat dorința companiei RCS-RDS de a primi în cadrul echipei tineri perseverenți și cu dorință de a-și constui o carieră solidă.
Discuția liberă din a doua parte a întâlnirii i-a determinat pe studenți să adreseze întrebări legate de programul de lucru, de activitatea propriu-zisă care trebuie desfășurată, de beneficiile unor astfel de job-uri, dar și de oportunități în dezvoltarea carierei. Invitatul nostru a prezentat studenților exemple din cadrul firmei RCS-RDS, angajați  care, prin muncă asiduă și perseverență, plecând de la pozițiile descrise, au reușit să-și construiască o adevărată carieră. 
În urma vizitei pe care am efectuat-o la Universitatea Constantin Brancoveanu din Pitești, am fost plăcut surprins de existenta unui Centru de Consiliere și Informare în Carieră. Debutul în carieră reprezintă un moment important pentru fiecare, este trecerea de la viața din facultate la adaptarea la ceea ce înseamnă cerințele unui job. Cei mai mulți resimt această trecere ca pe una foarte dificilă. Acesta este motivul pentru care consider necesară înființarea unui astfel de centru în fiecare instituție de învațământ superior și nu numai. 
Centrul de consiliere este un mare plus atât pentru studenți, cât și pentru angajator, facilitând accesul studenților la oferta de angajare de pe piață, iar angajatorului îi permite selectarea candidaților în funcție de anumite criterii. Astfel, dumneavoastră deveniți puntea de legatură între angajat și angajator, credibilitatea crescând din ambele direcții. În ideea că acesta este doar începutul și mizând pe o colaborare permanentă, vă felicit pentru activitatea pe care o desfășurați și pentru  implicarea de care dați dovadă în formarea traseului profesional al studențiilor dumneavoastră! 
Centrul de Consiliere și Informare în Carieră dorește să mulțumească, pe această cale, lui Sorin Catrinoiu, pentru prezența sa în Universitatea Constantin Brancoveanu din Pitești și își manifestă disponibilitatea pentru o viitoare colaborare cu firma RCS-RDS.