Home » Stiri » Sondaj de opinie privind educația și cariera

Sondaj de opinie privind educația și cariera

 

Dragă student/ă,

 

Bine ai venit la sondajul studențesc anual al Institutului trendence - Graduate Barometer Europe (GBE) 2014 / Barometrul Absolvenților din Europa 2014. Sondajul de opinie se desfășoară online în limba engleză și este rapid și ușor de completat.

Pentru a începe completarea chestionarului, accesează link-ul:   www.trendence-gradbarometer.eu

Universitatea noastră este una dintre cele peste 1000 de universități participante la sondajul trendence Graduate Barometer, cel mai mare sondaj din Europa privind educația și cariera.

Întrebările aflate în chestionar urmăresc să afle cât ești de mulțumit de studiile tale și care îți sunt așteptările de la viitoarea ta carieră. Sondajul reunește opiniile studenților din diferite țări europene și explorează diferențele și similitudinile care există între țările Uniunii Europene.

După ce ai completat chestionarul, poți vedea profilul studenților din România în comparație cu rezultatele altor studenți din Europa rezultat în urma ediției 2013. Mai mult decât atât, ai șansa de a câștiga prin tragere la sorți unul din următoarele premii:

5 x cupoane Amazon a 500 € fiecare

10 x cupoane Amazon a 200 € fiecare

 

Poți desigur transmite acest link colegilor sau prietenilor, care sunt studenți. Acest sondaj este realizat în colaborare cu partenerul nostru, Institutul trendence GmbH din Berlin, Germania (www.trendence.com). Te asigurăm de faptul că răspunsurile tale vor fi anonimizate și datele tale vor fi protejate conform legislației.

Chestionarul poate fi completat online până la data de 10 februarie.

Afla mai multe Despre sondaj!