Home » Stiri » ISCAP - Be part of our world - UCB

ISCAP

Sursa: ISCAP International Office © 2014 | ISCAP

http://iscap.ipp.pt/gri/drupal/?q=information 

Universitatea Constantin Brancoveanu din Pitesti are un parteneriat de excelenta cu Institutul Superior de Contabilitate si Administratie din Porto, Portugalia pentru programe de mobilitati de practica cat si mobilitati pentru studii pentru studenti, dar si programe de mobilitati de predare si de cercetare pentru profesori. Astfel, prin Programul Uniunii Europene pentru Educatie, Formare, Tineret si Sport, ERASMUS+ ca de altfel si in vechiul Program Erasmus LLP (Life Long Learning) in domeniile: studii de afaceri si management, economie, turism, catering si management hotelier, comunicare si relatii publice, peste 200 de studenti brancoveni au studiat sau au facut practica la ISCAP.


Sursa: IPP

http://ipp.pt/fileserver/fckeditor/08ISCAP007.jpg

ISCAP - Institutul Superior de Contabilitate si Administratie din Porto – este parte din cel mai mare si mai prestigios institut de învatamant superior din Portugalia, Institutul Politehnic din Porto (IPP) si ofera celor aproape 5.000 de studenti ai sai o serie de programe universitare si postuniversitare inovatoare.

Este un punct de referinta nationala in ceea ce priveste studiul stiintelor din domeniul afacerilor si contabilitatii, prin cursurile de simularea intreprinderii (Enterprise Simulation), prin care isi propune sa ofere studentilor un mediu de afaceri exigent, complex, universal si avansat din punct de vedere tehnologic. Mai mult, ISCAP dispune de centre moderne de Multimedia si Marketing avansate iar din 2003, a reusit sa creeze Paol - Support Project Online, o platform b-learning bazata pe Moodle si create cu scopul de a-i ajuta pe studenti si profesori sa dezvolte metode alternative in procesul de predare - invatare.

De-a lungul anilor, ISCAP a incercat sa diversifice cooperarea internationala si a dezvoltat o retea vasta de parteneriate, atat in Europa, cat si in Brazilia. Este un partener de nadejde al mai multor retele internationale, cum ar fi AFECA, SPACE sau EdiNeb.

 

Sursa: ISCAP International Office © 2014 | ISCAP

http://www.iscap.ipp.pt/site/php/welcome.php

Institutul Superior de Contabilitate si Administratie din Porto este foarte interesat si activ in procesul de internationalizare si doreste sa creasca numarul de programe de schimb pentru studenti, cat si pentru profesori si alte categorii de personal si dezvoltarea de experiente interculturale in randul comunitatilor sale.

Sursa: ISCAP International Office © 2014 | ISCAP

http://iscap.ipp.pt/gri/drupal/?q=information