Home » Stiri » ESEIG

ESEIG

   Universitatea Constantin Brancoveanu din Pitesti colaboreaza intens cu Scoala Superioara de Management si Stiinte Industriale (ESEIG) din Portugalia, pentru schimburile de experienta prin Programul Uniunii Europene pentru Educatie, Formare, Tineret si Sport, ERASMUS+.

ESEIG ofera Universitatii Constantin Brancoveanu 5 mobilitati de studii pentru studenti pentru un semestru fiecare (5 luni) în domeniile: Turism, Catering si Management Hotelier, un program de mobilitati de predare si de cercetare pentru profesori, dar si programe de mobilitati de practica pentru studenti.

 

Sursa: IPP
https://eu.ipp.pt/eseig/imagens/imgPortal/login9.jpg

   ESEIG – Scoala Superioara de Management si Stiinte Industriale – face parte din Institutul Politehnic din Porto si are ca obiectiv crearea, transmiterea si schimbul de cunostinte, cultura, stiinta si tehnologie, prin coordonarea educatiei diferentiate si de inalta calitate, precum si adaptarea acesteia la un spectru larg de profiluri profesionale pe care le pune la dispozitia celor peste 1400 de studenti. Proiectul acestora de invatamant favorizeaza dezvoltarea de abilitati tehnice, antreprenoriat, competente permanente de adaptare, de cercetare orientata si prestarea de servicii pentru comunitate in general, toate sustinute de excelenta resurselor si de legaturile stranse intretinute cu mediul social si economic a regiunii, aducand astfel o contributie reala la dezvoltarea durabila a tarii. 

 Sursa: ESEIG
http://www.eseig.ipp.pt/eseig/index.php/en/eseig/mission

               In ceea ce priveste planurile de internationalizare, ESEIG, prin Departamentul de Relatii Internationale promoveaza si disemineaza oportunitati de mobilitate pentru programele de plasament si de studiu, atat in spatiul national cat si in strainatate, pentru studenti, profesori si personal. Activitatile vizeaza promovarea dialogului intercultural, egalitatea de gen, auto-implinire, competitivitate si capacitatea de angajare.

ESEIG este un membru activ al programelor de schimb de experienta: Erasmus+, Leonardo da Vinci, Vasco da Gama, Disney si Santander America do Sul.