Home » Stiri » Femeia si cariera

 

Traim in valtoarea unor vremuri a caror directie, deseori, ne pune intuitia in dificultate. Insa acest avant evidentiaza forta femeii care si-a depasit trecutul, in mai toate mediile socio-culturale. Pare bulversant, dar poate tocmai aceasta competitie ne determina sa credem in noi, femeile! Detinem capacitati de prevenire, sustinere, suport si securizare, care ne recomanda in orice domeniu, fie el familial sau profesional. Perseverenta si abnegatia sunt trasaturi care ne-au inlesnit cariera.

In cadrul mesei rotunde “Femeia si cariera”, au fost prezentate povestile de succes ale invitatelor: Aurora Gherghina – subprefect Institutia Prefectului Valcea, Cristina Cora Pirvu – director executiv AJPIS, Adina Dobrete - inspector Management ISJ Valcea, Adina Meirosu – director de marketing CHEMPRO CHEMICALS, Valeria Rusu – consilier psihopedagog, Andrei Simona consilier educativ profesor -Colegiul National de Informatica Matei Basarab.

Putem remarca, din povestile invitatelor, ca viata profesionala depinde de noi mai mult decat de alti factori externi. Astfel, avem femeia care isi asuma rolul profesional, pe cel relational si pe cel casnic, incercand sa ofere, in fiecare dintre planuri, cat mai mult si cat mai bine. In societatea moderna, asumarea tuturor acestor roluri nu mai este un caz de exceptie, ci unul frecvent intalnit. Totodata, a fost evidentiat faptul ca responsabilitatile prea multe duc si la anumite esecuri. Atunci cand oferim prea mult unuia dintre sectoare, ajungem sa neglijam altele, si vor aparea frustrarile si epuizarea.

Evenimentul s-a bucurat de succes in randul invitatelor si al studentelor participante.