Home » Stiri » Pre-admitere 2015

Universitatea „Constantin Brancoveanu” din Pitesti, institutie de invatamant superior acreditata prin Legea nr. 242/23 aprilie 2002, evaluata cu calificativul „GRAD DE INCREDERE RIDICAT” de Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior, organizeaza in data de 2 aprilie 2015, ora 1400, la sediile din Pitesti, Ramnicu Valcea si Braila, pre-admiterea pentru locurile fara taxa, de la forma de invatamant cu frecventa, aferente anului universitar 2015-2016.

 Pre-admiterea la programele de studiu: Management, Management (in limba engleza), Marketing, Contabilitate, Finante, Comunicare si relatii publice, Drept, Administratie publica, se va face pe baza unui test grila, sustinut la una din disciplinele: Limba si literatura romana, Istorie, Geografie, Economie, Matematica, iar subiectele vor fi elaborate dupa tematicile de bacalaureat.

 LOCURILE FARA TAXA de la un program de studii se vor ocupa exclusiv de catre elevii participanti la pre-admitere, strict in ordinea descrescatoare a notelor obtinute. Elevul declarat admis in urma pre-admiterii isi va valida locul fara taxa, daca va depune dupa examenul de bacalaureat din sesiunea iulie 2015, dar nu mai tarziu de 1 august 2015, diploma de bacalaureat in original sau adeverinta si va completa contractul de scolarizare pentru anul I.