Home » Stiri » Ziua Europei

Dezbaterea ocupă un rol central în cadrul activităților de debate ale Universității "Constantin Brâncoveanu" din Pitești. Prin faptul că familiarizează studenții cu practica dezbaterilor, că încearcă să le insufle abilitățile necesare pentru discursul public și analiza unor chestiuni de larg interes, această activitate oferă studenților baza necesară pentru a avea succes în dezbateri și public speaking.

Exercițiul dezbaterii oferă beneficii enorme studenților întrucât cizelează simțul critic și examinarea analitică a unor chestiuni complexe, dar și pentru că dezvoltă încrederea în sine. Din aceste motive, încurajăm introducerea dezbaterilor ca unealtă de educație.

Dezbaterea în limba engleză pe care o propunem va marca sărbătorirea Zilei Europei în cadrul Universității «Constantin Brâncoveanu » din Pitești pe data de 9 mai 2015, dezbateri cu și despre tinerii europeni, prezentarea unor programe de schimburi și instruire a tinerilor implementate de Fundația Compartir și, nu în ultimul rând, îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză ale studenților.