Home » Stiri » BURSA LOCURILOR DE MUNCA LA UCB PITESTI - 20 octombrie, orele 10.00

Pentru a veni în sprijinul nevoii de integrare mai ușoară pe piața muncii, de adaptare, de conștientizare a importanței explorării și dezvoltării atributelor, abilităților și competențelor cheie ale studenților și absolvenților săi, Universitatea Constantin Brâncoveanu, prin intermediul Centrului de Consiliere și Informare în Carieră, oferă o gamă variată de servicii. Pe de o parte, prin activități de consiliere, se oferă: suport în pregătirea dosarului de candidatură (CV, scrisoare de intenție etc.) și pregătire pentru participarea la interviul de selecție. Un alt pilon important al activității Centrului îl constituie orientarea în carieră și medierea muncii. În acest sens, prin workshop-uri de dezvoltare personală, studenții și absolvenții beneficiază de orientare vocațională în funcție de tipul de personalitate, abilități și aptitudini, astfel încât să își poată dezvolta într-un mod riguros și temeinic o carieră profesională. Ca finalitate concretă a studiilor de licență și masterat, în vederea medierii muncii, se organizează burse ale locurilor de muncă.

          Astfel, în vederea creșterii gradului de ocupare a forței de muncă în județul Argeș și pentru a veni în sprijinul solicitărilor companiilor și absolvenților de învățământ superior, Universitatea Constantin Brâncoveanu din Pitești va organiza în colaborare cu AJOFM,  20 octombrie 2017 la sediul din Pitești, Calea Bascovului, nr. 2A, BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ pentru toți absolvenții, indiferent de promoția de studiu și de anul absolvirii.

          În cadrul acestei acțiuni, ne sprijinim pe parteneriatele cu Asociația Oamenilor de Afaceri, Argeș, cu Camera de Comerț și Industrie Argeș, cu autoritățile locale și cu mass media.

          Prin această acțiune de corelare a cererii cu oferta de forță de muncă, Universitatea Constantin Brâncoveanu din Pitești în parteneriat cu AJOFM Argeș oferă posibilitatea tuturor absolvenților indiferent de profil, cât și absolvenților proprii cu studii de licență ai specializărilor: Management, Marketing, Contabilitate și Informatică de Gestiune, Comunicare și Relații Publice, Drept precum și absolvenților studiilor de master ai specializărilor: Managementul Afacerilor, Managementul Resurselor Umane, Management în Administrație și Servicii Publice, Managementul Economic al Unităților Școlare, Management și Logistică, Standarde, Reglementări și Politici Contabile și Drept Privat, să se întâlnească direct cu agenții economici angajatori, să poarte discuții preliminare înaintea interviului propriu – zis, obiectivul final fiind ocuparea unui număr cât mai mare de locuri de muncă.

          Dintre cele mai importante companii locale, naționale și multinaționale, care își desfășoară activitatea la nivelul județului Argeș, și-au declarat intenția de a recruta și selecta candidați, în cadrul acestui eveniment.

          Prin intermediul tuturor acestor activități și servicii, Universitatea Constantin Brâncoveanu din Pitești dorește să continue tradiția și să rămână o instituție de încredere care promovează ca valori fundamentale: învățământul de calitate, onestitatea, respectul, corectitudinea, responsabilitatea și implicarea socială.