Home » Stiri » Spune NU drogurilor!

Vineri, 10 noiembrie 2017, Centrul de Consiliere și Informare în Carieră, din cadrul Facultății de Management Marketing în Afaceri Economie Rm. Vâlcea, a organizat activitatea Drogurile și efectele acestora asupra adolescenților, activitate care a completat campania națională de prevenire a consumului de canabis Potaltfel!   
  Mulțumim domunlui subcomisar de poliție Pîslaru Ionuț -ofițer prevenirea criminalității, Coordonator al Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog al județului Vâlcea, pentru prezentarea facută privind implicațiile juridice ale consumului de droguri în rândul adolescenților. Mulțumim domnului Traian Hoidrag, psiholog clinician al Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog al județului Vâlcea, care le-a explicat tinerilor care sunt efectele consumului de droguri asupra comportamentului uman.
  La eveniment au participat studenți ai facultății, elevi ai Colegiului Energetic și ai Colegiului de Silvicultură din Rm. Vâlcea, care au ascultat cu mare atenție informațiile transmise, aceștia implicându-se la finalul activității într-un concurs creativ privind stoparea consumului de droguri.
  Mulțumim doamnei Vochițu Carmen-consilier educativ, doamnei director adjunct Matei Marilena de la colegiul Energetic și doamnei Becheru Ramona –consiler educativ de la Colegiul de Silvicultură Rm. Vâlcea.


https://www.facebook.com/univbrancoveanu/posts/1660216494001778