Home » Stiri » Balul Bobocilor la Universitatea Constantin Brâcnoveanu din Brăila

În concurs s-au înscris 8 studenți ai celor două facultăți din Brăila care s-au pregătit intens în ultima lună pentru a face față celor șase probe din concurs. După prima probă de prezentare a concurenților, aceștia și-au demonstrat calitățile vocale sau actoricești în probele la alegere sau în cele impuse. Juriul format din cadre didactice și un reprezentant al studenților a notat cu atenție prestația celor opt concurenți care au dansat, au cântat sau au improvizat declarații de dragoste. 
O altă probă din concurs unde concurenții au beneficiat de încurajările colegilor a fost cea de karaoke. Echipele concurente au alfat ce cântec urmau să interpreteze după ce au extras dintr-un bol tilurile melodiilor alese de organizatori. În spiritul sărbătorii Zilei Naționale a României de a doua zi, bobocii brâncoveni au interpretat numai medolii românești, ocazie pentru juriu de a nota calitățile vocale și artistice ale concurenților. Totodată, la proba de dans, bobocii au demonstrat că știu să danseze nu numai pe ritumurile melodiilor de club ci și pe cele populare, astfel că timp de câtvea minute au exersat diferite dansuri cu specific românesc pe un potpuriu de melodii cunoscute.
Cele șase probe de concurs au fost intercalate de momentele de prezentare de modă, spectacol de street dance și un miniconcert al trupei de hip-hop Exces Verbal din care face parte și Andrei Dinu, student al universității noastre. 
Prestația concurenților a fost jurizată, după finalul celor șase probe juriul a desemnat și câștigătorii. Astfel, titlul de Miss Boboc a fost obținut de Mocanu Gabriela Ștefania, de la anul I Comunicare și Relații Publice. Mister Boboc a fost Miu Marian de la anul I Mangement iar titulurile de Miss și Mister Popularitate au fost câștigate de Manolache Ramona Geanina Ramona și Crețu Bogdan. Contribuția numeroșilor sponsori i-a ajutat pe organizatori să ofere diplome și premii tuturor participanțilior. 
Surpriza organizatorilor a fost organizarea unei tombole pentru toți cei care au cumpărat bilete la bal, astfel că, după acordarea premiilor pentru boboci, au fost selectați peste 20 de premii pentru participanți. Seara s-a încheiat cu un concert oferit de Ruby și Boier Bibescu care prin show-ul lor exploziv i-au antrenat la dans pe toți.