• Banner interior Universitatea Constantin Brancoveanu

Asociația ALUMNI

ALUMNI UCB are ca scop principal menținerea permanentă a unei  relații active dintre absolvenți și universitate. Asociația oferă posibilitatea de implicare a absolvenților în activitățile desfășurate de Universitatea "Constantin Brâncoveanu", de conectare cu foștii colegi de facultate, cu cadrele didactice și cu studenții.


Statutul Asociației ALUMNI UCB


Consiliul director ALUMNI

Președinte: Tiliță Elena Mihaela, Pitești


Vicepreședinți:

Iordache Emilia, Râmnicu Vâlcea

Mircea Alexandru Nicolae, Pitești

Morozan Gigi Cristian, Brăila


Secretar: Paul Doina, Pitești


Membri:

Papuzu Mihai, Râmnicu Vâlcea

Răducu Constantin Alexandru, Pitești

Sîrbu Roxana, Brăila

Tudor George, Râmnicu Vâlcea


Evenimente organizate și proiecte

  • Reuniuni ale absolvenților.
  • Workshop-uri tematice.
  • Analize în Consiliile consultative.
  • Ceremonii de absolvire.

14.07.2023

Promoția 2023 Universitatea Constantin Brâncoveanu si-a luat zborul!

Intr-o festivitate destinsa, cu familii , copii, prieteni, absolvenții Facultăților MMAE și FC din Pitesti au fost sărbătoriți împreună cu profesorii lor, care au ținut să le fie alături și astazi. A fost un moment în care șefii de promoție le-au împărtășit celor prezenți gânduri, amintiri și satisfacția de a duce la bun sfârșit un lucru început acum 3 ani. De asemenea cadrele didactice le-au transmis felicitări pentru drumul parcurs și indemnul de a continua studiile.

"Gaudeamus igitur, juvenes dum sumus" dragi absolvenți ai promoției UCB 2023!

26.04.2021

Seminarul interactiv ”Provocări ale managementului logistic în economia românească”

 la care au fost invitati 2 absolventi UCB:

- Adriana Tila, Senior Specialist Logistics la Martur Automotive Seating and Interiors SRL , absolventa promotia 2000

- Mihai Ilinca, absolvent UCB promotia 2008, Sef Serviciu Management Sisteme la SC Subansamble SA Pitesti

Studentii prezenti si cadrele didactice au participat la o dezbatere interesanta, de actualitate, axata pe probleme de logistica la cele doua firme amintite, una multinationala, iar cealalta o intreprindere cu capital romanesc. Amandoi absolventii au rememorat momente din viata lor de student, participarea la olimpiadele natioanale, sesiunile de cercetari studentesti si contributia facultatii in formarea si desavarsirea lor ca specialisti, dar si ca oameni.

Discutiile s-au purtat in jurul particularitatilor logisticii, studentii intreband ce ar trebui sa stie un viitor angajat in domeniu, daca este dificil sa gasesti un job in logistica. Consider ca este util pentru un viitor absolvent sa se intalneasca si sa aiba posibilitatea sa discute cu un anagajat cu experienta de cativa ani in logistica.

18 octombrie 2019

Absolvenții Facultăților de Management Marketing în Afaceri Economice din Brăila și Râmnicu Vâlcea au fost prezenți la “Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi”.

26.07.2019

Cu emoție, mândrie și entuziasm studenții de la ciclul licență și masterat din cadrul Universității Constantin Brîncoveanu din Pitești, Facultatea de Management, Marketing în Afaceri Economice din Rm. Vâlcea, au spus la revedere anilor petrecuți la facultate în prezența cadrelor didactice, a părinților și prietenilor, luni 24 iunie 2019.

Vă mulțumim dragii noștri studenţi-absolvenţi, pentru anii frumoşi petrecuţi împreună, pentru spiritul vostru deschis şi neîngrădit în tipare şi prejudecăţi, pentru sufletele voastre pline de puritate, pentru că ne-ați făcut părtaşi la aceste clipe de neuitat, pentru că am simţit profund că suntem membrii unei familii frumoase, familia Universității Constantin Brâncoveanu.

Mulțumim părinților voștri care au avut încredere în Universitatea Constantin Brâncoveanu, îndrumându-vă pașii către noi.

Vă dorim mult succes, vă dorim să vă păstrați puritatea tinereţii, entuziasmul, curiozitatea, spiritul și curajul. Adevărul, binele, iubirea şi frumosul să vă fie călăuze în viaţă!

16.11.2018

"...Și ne-am revăzut după 20 de ani, mai maturi, mai încărcați de griji, schimbați sau mai puțin schimbați, cu sau fără plete în vânt, zâmbind tot timpul și îmbrățișându-ne fiecare cu fiecare, dar mai ales având la noi bucuria nestăpânită a reîntâlnirii...

A fost o întâlnire plină de emoții, de-o parte și de cealaltă, absolvenți și profesori, o întâlnire bine coordonată, de suflet, la care un aport esențial l-au avut Claudiu Lambeanu Baciu, Marinela Lucia Rusu (Preda) și Adrian Visineanu. S-a stabilit deja ca următoarea întâlnire să aibă loc peste 5 ani. Petrecerea a continuat în oraș și a demonstrat că absolvenții noștri știu să îmbine plăcutul cu utilul și sunt maeștri în arta dansului."

Mesaje absolvenți

Experiența celor cinci ani de facultate, licență și masterat, a reprezentat mai mult decât participarea la cursuri și examene. A fost un mediu vibrant și dinamic, în care am avut oportunitatea să interacționăm cu alți studenți cu interese similare și să ne implicăm într-o varietate de activități extracurriculare. Am participat la evenimente culturale, științifice, la acțiuni de voluntariat și am colaborat în proiecte comune. Aceste experiențe au contribuit la dezvoltarea noastră personală, la crearea de prietenii de durată și la extinderea rețelei noastre sociale și profesionale.


Mulțumesc colectivului profesoral al Universității ”Constantin Brâncoveanu”, Facultatea de Management Marketing în Afaceri Economice Brăila pentru pasiunea și dedicarea față de educație și pentru că ați fost și sunteți sursa noastră de inspirație și motivare constantă!

Cu deosebit respect și recunoștință,

Gorovei Florin

Absolvent al Universității Constantin Brâncoveanu,

Facultatea de Management Marketing în Afaceri Economice Brăila

Dacă ești absolvent al unei facultăți din cadrul Universității "Constantin Brâncoveanu" din Pitești, Brăila sau Râmnicu Vâlcea, (licență sau masterat), înscrie-te completând cererea ALUMNI.


Cerere ALUMNI