• Banner interior Universitatea Constantin Brancoveanu

A 9-a ediție a Conferinței Internaționale Accounting and Finance - the Global Languages in Business

A 9-a ediție a Conferinței Internaționale Accounting and Finance - the Global Languages in Business

În data de 26 aprilie va avea loc a 9-a ediție a Conferinței Internațională AFISC în cadrul Universității Constantin Brâncoveanu Pitești, cu tema Accounting and Finance – the global languages in business.

Află mai mult:
Conferință AFISC 2024.pdf


Conferința Științifică Internațională "Contabilitatea și finanțele - limbaje universale ale afacerilor", aflată la a ediția a IX-a, s-a desfășurat vineri, 26 aprilie 2024, in format online.
Partenerii noștri au fost Institutul de Cercetări Economice din cadrul Academiei de Studii Economice a Moldovei, Republica Moldova, Universitatea "Nicolaus Copernicus" din Torun, Polonia, Universitatea Valahia din Târgoviște, Universitatea de Medicina, Farmacie, Stiinta și Tehnologie "George Emil Palade" din Tg. Mureș, Centrul de Cercetări Financiare și Monetare "Victor Slăvescu" din cadrul Academiei Române, CAFR, CECCAR Arges, INCIR, AGRE.

In cadrul lucrărilor conferinței, numeroși cercetători, cadre didactice și doctoranzi au analizat probleme actuale ale vieții economice, interne și internaționale.
Felicitări participanților! Mulțumim tuturor celor implicați!