• Banner interior Universitatea Constantin Brancoveanu

Fii aproape de copilul tău!

Fii aproape de copilul tău!

În tumultul zilnic al vieții, uităm adesea cât de important este să fim aproape de copiii noștri, să le oferim sprijinul și iubirea de care au nevoie. 

Pe 4 iunie, vă invităm să participați la un eveniment special, "Fii aproape de copilul tău!", care va avea loc în Aula Magna a Universității Constantin Brâncoveanu din Pitești, începând cu ora 13:00.


Acest eveniment este organizat cu sprijinul Penitenciarului Mioveni, Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Pitești și Inspectoratului Școlar Județean Argeș. Împreună, ne dorim să construim un viitor mai sigur și mai luminos pentru copiii noștri.

Ne dorim să petrecem împreună o zi plină de activități și discuții menite să ne apropie și să ne ajute să înțelegem mai bine nevoile și provocările pe care le întâmpină copiii noștri.


Haideți să facem un pas înainte, să fim alături de copiii noștri și să le arătăm că suntem mereu aici pentru ei. Pentru că fiecare moment petrecut împreună contează, prezența dumneavoastră este foarte importantă.