• Banner interior Universitatea Constantin Brancoveanu

Photo Hunt, ediția a II-a

Photo Hunt, ediția a II-a

La Facultatea de Management Marketing în Afaceri Economice dîn Râmnicu Vâlcea s-a desfășurat concursul ”PHOTO HUNT” Ediția II, care a adus alături liceenii din Râmnicu Vâlcea și studenți.


Au fost jurizate atât noțiuni de cultura generală legate de istorie, geografie, artă și turism specifice județului Vâlcea, cât și activitatea de ”vânătoare de fotografii” tematice ("Săptamâna Verde") și activitatea de Reciclează creativ și distractiv. Elevii au dezvoltat competențe pentru auto-evaluarea propriei învățări și implicări și pentru evaluarea echipei legată de activitate de conștientizare privind viața terestră, sănătatea, anticiparea unor consecințe cu privire la schimbările climatice, diversitătea umană și culturală, diversitătea naturală a realității geografice.


Mulțumim partenerului nostru, Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Vâlcea, reprezentat de Monica Gheorghiu, și colaboratorilor acestuia, Institutiile de Cultură din Râmnicu Vâlcea: Filarmonica Ion Dumitrescu Vâlcea, Teatrul Anton Pann și Compania de Balet Central pentru premiile minunate oferite alături de cele ale universității.
A fost o mare bucurie pentru elevii și cadrele didactice participante de la Liceul C.N.I. Matei Basarab: prof. Mihăilescu Alina și prof. Grecea Violeta.
Gazde minunate au fost studenții: Andreea, Cristina, Bianca, Denisa, Andreea-Cristina, Oana, Cosmin, Petronel și Cătălin.


Vă mulțumim!